خانه / فنی و مهندسی / کاملترین فایل گزارش کارآموزی آزمایشگاه كنترل كیفی اداره آبفا برازجان

کاملترین فایل گزارش کارآموزی آزمایشگاه كنترل كیفی اداره آبفا برازجان

گزارش کارآموزی آزمایشگاه كنترل كیفی اداره آبفا برازجان در 22 صفحه ورد قابل ویرایش

دسته بندی: فنی و مهندسی

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 22

حجم فایل: 179 کیلو بایت

گزارش کارآموزی آزمایشگاه كنترل كیفی اداره آبفا برازجان در 22 صفحه ورد قابل ویرایش

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 1/5/

گزارش كار: استریل كردن ظرف‌های نمونه‌برداری میكروبی از آب آشامیدنی

اسامی گروه:

روش كار:

درون ظروف نمونه 1 قطره محلول تیوسولفات ریخته و درب آن را بسته و درون دستگاه قور قرار داده و به مدت 5/1ساعت در دمای 170 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم.

این دستگاه برای شیشه‌هایی بكار می‌رود كه درب شیشه‌ای داشته و در دمای 170 درجه سانتیگراد بكار می‌رود.

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 2/5/

گزارش كار: استریل كردن ظرف‌های نمونه‌برداری بوسیله اتوكلاو

اسامی گروه:

روش كار:

درون ظرف نمونه یك قطره محلول تیوسولفات سدیم ریخته و درب ظرف را محكم می‌بندیم. ظرف نمونه را درون دستگاه قرار داده و درب آنرا توسط پیچ‌هایی كه روی آن قرار دارد (پیچ‌ها را روبروی هم) بسته، دكمه آن را زده و به مدت 30 دقیقه گذاشته و بعد از گذشت این زمان چراغ آلارم روشن می‌شود. این دستگاه برای شیشه‌هایی بكار می‌رود كه درب پلاستیكی داشته و در دمای 121 درجه بكار می‌رود و برای جلوگیری از برق گرفتگی در دستگاه، از آب مقطر بكار می‌رود.

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 3/5/

گزارش كار: طرز نمونه‌برداری

اسامی گروه:

وسایل مورد نیاز:

ظروف نمونه، كبریت، پنبه الكل

روش كار:

ظرف نمونه را برداشته (ظرف نمونه باید از قبل استریل شده باشد) و روی آن برچسیب زده (محل نمونه‌برداری، نمونه‌بردار، میزان كلر و تاریخ) شیر آب را باز كرده و به مدت 1 دقیقه حداقل تا آب بشكه وارد شیر شده بعد شیر را بسته و با پنبه الكل شعله‌ور می‌كنیم. بعد از این كار، دوباره شیر را باز كرده و 5/1-1 دقیقه صبر می‌كنیم و ظرف نمونه را كنار شیر آب باز كرده و 4/3 ظرف نمونه آب می‌كند و درب آن را محكم می‌بندد.

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 4/5/

گزارش كار: روش اندازه‌گیری سختی موقت

اسامی گروه:

وسایل مورد نیاز:

25سی‌سی نمونه، 25سی‌سی آب مقطر، 5/1میلی‌لیتر بافر آمونیوم برای تغییر رنگ اریوركروم بلاك T، EDTA.

روش كار:

25سی‌سی از نمونه را درون بشر ریخته و روی شعله حرارت می‌دهیم تا سختی موقت آن حذف شود (یعنی آب درون بشر نصف شود). بعد از این كار نمونه را از صافی عبور داده و 25سی‌سی آب مقطر به نمونه صاف شده می‌افزاییم و 5/1 میلی‌لیتر بافر آمونیوم و مقدار اریوكروم بلانك T بعد نمونه را هم زده و زیر بورت قرار می‌دهیم و EDTA مصرفی را یادداشت می‌كنیم و در فرمول زیر قرار می‌دهیم تا سختی دائم بدست آید:

سختی دائم:

مقدار سختی كل و سختی دائم را كه بدست آوردیم، درون فرمول زیر قرار می‌دهیم تا سختی موقت آب بدست آید:

سختی موقت + سختی دائم = سختی كل

سختی دائم – سختی كل = سختی موقت

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 5/5/

گزارش كار: روش اندازه‌گیری سختی كل

اسامی گروه:

وسایل مورد نیاز:

25سی‌سی نمونه، 25سی‌سی آب مقطر، 5/1لیتر بافر آمونیوم جهت ایجاد رنگ ارغوانی اریوكروم بلاك T، EDTA.

روش كار:

25سی‌سی نمونه را توسط استوانه مدرج اندازه‌گیری كرده و درون ارلن می‌ریزیم و 25سی‌سی آب مقطر را هم كه از قبل اندازه‌گیری شده را به آن می‌افزاییم. 5/1میلی‌لیتر بافر آمونیوم را توسط پیپت اندازه‌ گرفته و درون ارلن اضافه می‌كنیم و اریوكروم بلاك T را به مقدار مورد نیاز به ارلن اضافه كرده، ارلن را زیر بورت قرار می‌دهیم (درون بودت EDTA ریخته شده است) شیر بورت را باز كرده تا تغییر رنگ به آبی روشن تتراسیون را انجام می‌دهیم. شیر بورت را بسته و مقدار EDTA مصرفی را روی بورت خوانده و مقدار بدست آمده را درون فرمول زیر قرار می‌دهیم تا سختی كل بدست آید:

فایل دیگر:  کاملترین فایل گزارش کارآموزی شرکت هنگام طراحان نواندیش

مصرفی a=EDTA

EDTA بر حسب مولار یا نرمال = b

حجم مصرفی نمونه = v

سختی كل:

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 11/5/

گزارش كار: طرز تهیه محیط كشت نیتریت آگار

اسامی گروه:

وسایل مورد نیاز:

بشر 1 لیتری، همزن، بالن حجمی 500 سی‌سی، سبد فلزی، استوانه مدرج، ترازوی دیجیتالی، هات پلیت، قیف، اتوكلاو.

مواد مورد نیاز:

پودر نیتریت، آگار، آب مقطر.

روش كار:

5/11 گرم محیط كشت نیتریت آگار را بوسیله ترازوی دیجیتالی وزن كرده و آن را به 500سی‌سی آب مقطر كه قبلاً اندازه گرفته و درون بشر 1 لیتری ریخته‌ایم، اضافه می‌كنیم. بشر را روی هات پلیت قرار داده تا دمای حدود 70 درجه سانتیگراد گرم می‌كنیم و ضمن هم‌زدن، صبر می‌كنیم تا پودر كاملاً حل شود. سپس در حالی كه متناوباً آن را هم می‌زنیم، در اندازه‌های 30 درجه سانتیگراد وارد لوله‌های آزمایش درب‌دار می‌نماییم. سپس درب لوله‌ها را محكم بسته و آن را درون بسته فلزی قرار داده و بوسیله اتوكلا استریل می‌كنیم.

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 12/5/

گزارش كار: دستگاه اندازه‌گیری كلنی Colony cauntor

اسامی گروه:

روش كار:

دكمه روشن دستگاه را زده، بعد ازد آن Reset را فشار داده تا صفحه شیشه‌ای روشن شود. بعد از آن پلیت را روی صفحه شیشه‌ای گذاشته و بوسیله گیره آن قسمت از پلیت را كه نیتریت آگار آن میكروب رشد نكرده، قرار می‌دهیم و توسط كلنی شمار تعداد كلنی‌ها را اندازه گرفته و درون صفحه بالا شمارش را نشان می‌دهد. قبل از این آگار باید میكروسكوپ روی پلیت تنظیم كرده تا مقدار كلنی‌هایی را نیز كه مشخص نیستنند، بتوانیم بخوانیم.

میزان كلنی تا cpu500 مجاز می‌باشد و هر 500 كلنی به ازای یك میلی‌لیتر نمونه می‌باشد.

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 13/5/

گزارش كار: سختی كل

اسامی گروه:

وسایل مورد نیاز:

بشر، بورت، ارلن، گیره، شعله، استوانه مدرج، پیپت

نمونه:

آب چاه برازجان

روش كار:

25سی‌سی آب چاه را برداشته و درون ارلن می‌ریزیم و به آن 25سی‌سی آب مقطر اضافه می‌كنیم و 5/1 لیتر بافر آمونیوم می‌افزاییم و به عنوان معرف اریوكروم بلاك T اضافه می‌كنیم. سپس تتراسیون را انجام می‌دهیم. وقتی رنگ داخل ارلن به آبی روشن تغییر پیدا كرد، تتراسیون را متوقف كرده و عدد روی بورت را می‌خوانیم و سختی موقت را محاسبه می‌كنیم.

7/20 = EDTA مصرفی

سختی كل:

سختی كل:

به نام خدا

آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 14/5/

گزارش كار: سختی موقت

اسامی گروه:

نمونه:

آب چاه برازجان

روش كار:

25سی‌سی از نمونه آب چاه را برداشته درون بشر ریخته و روی شعله حرارت می‌دهیم تا حجم آن نصف شود. بعد آن را درون ارلن ریخته و 25سی‌سی آب مقطر به آن می‌افزاییم و 5/1سی‌سی بافر آمونیوم می‌افزاییم و مقداری اریوكروم بلاك T اضافه كرده تا تغییر رنگ به آبی روشن تتراسیون ادامه می‌دهیم. سپس تتراسیون را متوقف كرده و عدد روی بورت را یادداشت می‌كنیم و بر اساس عدد بدست آمده در روز قبل، مقدار سختی موقت را بدست می‌آوریم.

5/14 = EFTA مصرفی

سختی دائم:

سختی موقت + سختی دائم = سختی كل

سختی دائم – سختی كل = سختی موقت

248 = 580 – 828 = سختی موقت

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

کاملترین فایل بررسی وضعیت بازار سبزیجات خشك (داخلی و خارجی)

بررسی بازار سبزیجات خشك دسته بندی: فنی و مهندسی فرمت فایل: docx تعداد صفحات: 78 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *